La Solina, comunitatea noastră de peste 2.700 de angajați împărtășește o pasiune pentru mâncare și un spirit antreprenorial. Concepem soluții de ingrediente personalizate pentru clienții noștri din industria alimentară, catering, piețele de carne și nutriție. Punând responsabilitatea noastră socială și de mediu în centrul preocupărilor noastre, dorim să contribuim la producerea alimentelor care sunt bune în toate sensurile cuvântului: delicioase, hrănitoare, accesibile, ecologice și practice. Solina este un grup în creștere rapidă, iar cu 30 de site-uri de producție și laboratoare de cercetare și dezvoltare, suntem prezenți acum în peste 19 țări, în principal în Europa și America de Nord. Regândind constant soluțiile culinare, dăm sens alimentelor pentru oameni și pentru planetă.

Solina Romania contribuie în fiecare zi la îndeplinirea misiunii de a face mâncarea să conteze pentru consumatori și pentru planetă, fiind parteneri în reinventarea constantă a soluțiilor dedicate industriei alimentare. 

Solina este o comunitate dinamică și diversă formată din pasionați ai Industriei Alimentare, care fac mâncarea să conteze. Căutăm oameni care să se alăture echipei noastre și care sunt la fel de încântați ca și noi să ne ajute să continuăm să creăm mâncarea de mâine.

 

ATRIBUTIILE POSTULUI

  • Verificarea respectarii cerintelor privind standardele de calitate;
  • Verificarea respectarii cerintelor de sanatate si siguranta alimentelor in fluxul tehnologic;
  • Verificarea calitatii produselor finite;
  • Verificarea completarii formularelor punctelor critice de control si a documentelor specifice de catre Productie;
  • Verificarea starii de igiena a echipamentelor si angajatilor.

PROFILUL:


Studii superioare - Inginer in industria alimentara

Cunostinte avansate referitoare la asigurarea calitatii in industria alimentara

Cunoştinţe bune de limba engleză (scris și vorbit)

Bune abilităţi de soluţionare a problemelor, abilitatea de a lucra cu termene-limită, proactivitate.

Energie, entuziasm si dorinta de a-si dezvolta o cariera de succes

Check out our other job opportunities

Country
>
ALL BelgiumCanadaChinaDenmarkEstoniaFinlandFranceGermanyMoldaviaNetherlandsNorwayPolandRomaniaRussiaSouth AfricaSpainSwedenThailandTurkeyUSAUnited Kingdom
Function
>
ALL AdministrationBusiness TransformationEngineeringFinance & AccountingGeneral ManagementHealth & SafetyHuman ResourcesITMarketing & CommunicationProcurementProductionProduction ManagementQuality AssuranceQuality ControlRegulation and Technical SpecificationsResearch & DevelopmentSales & Business DevelopmentSales Administration & Customer ServiceSupply Chain